oouufff

Asså, väsrta ångesten nu. Jag gillar verkligen inte stora prov, när man vet att man måste plugga mycket men orkar verkligen inte, vill inte har liksom ingen driv kraft. jaja, slut på tjatandet!

Vad tycker ni om min artikel!?? :P

Händelsen vid Sarajevo

Kronprinsparet sköts till döds med ett par pistolskott igår klockan 11 när de gled genom staden Sarajevo.

Igår den 28 juni 1914 i Sarajevo, Bosniens huvudstad sköts Österrike/ Ungerns  kronprins och hans fru till döds. Det var en solig morgon då det gled vackert och fridfullt genom staden i en öppen bil. Det var stor publik och en parad som stojade högljutt. Plötsligt, mitt i allt så exploderade en bomb alldeles intill kronprinsparets bil. Det spred sig skräck över folkmassan, men eftersom ingen skada var skedd så fortsatte bilen att åka. Lite längre fram så stannade bilen och då kom en man rusandes över vägen och sköt ett par skott mot paret och de föll döda. Polisen kan nu konstatera att skotten har avlossats av en ung student som tillhörde ett serbiskt hemligt sällskap som kallas ”svarta handen.” Polisen kan även avslöja att detta kan bero på att de ville frigöra Bosnien från Österrike/ Ungern.
            Vad kommer hända nu?

Eftersom Bosnien och Serbien länge nu velat bli ett eget land och bryta sig fria från Österrike/ Ungern så kan man bara hoppas på att det inte blir utbrott. Risken är nu stor att ett krig kan bryta ut. Enligt källor Skyller Österrike/ Ungern det hela på Serbien, då det visats att en serb var medlem i denna grupp som orsakat skandalerna. Då vi alltid litar på våra källor kan vi också meddela att Österrike/ Ungern även funderar på att förolämpa Serbiens suveränitet, vilket betyder att de sänder in Poliser från deras eget land in till Serbien.
Vi fick ett samtal idag från en anonym person som har en bekant i Österrika/ Ungern.
- Österrike/ Ungern ser tydligen detta som ett perfekt tillfälle att krossa Serbien med tanke på deras högljuda krav på ett bli enastående.
Denna information är orouppväckande och sprider mycket skräck, det ända vi kan göra nu är att be!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0