Skavlöten

lite bilder från skavlöten igår :)




Jenkaaaaan sötnos




haha.. fin tunga lina!<3






haha!! hihi, jj imiterar james bond om ni undrar




jag och jenny försöker få chipsen från pannan till munnen :P hehe




yaayy, 2 bilder som inte var på kims rygg! :D (bilderna är snodda av henne)


Sparren

Här är planerna jag har för dagarna framöver ;)

Fredag: Hitta på något med morsan och ´syrran på dagen. Kanske fika på plantagen. På kvällen ska jag träffa Lovisa så ska vi tälta och grilla vid en sjö med hennes brorsa och hans poolare. (Bilder kommer antar jag)

Lördag: Rida på dagen óch kanske träffa crewet en sista gång!?

Söndag: Handla lite nödvändiga grejer. Lite resegodis kanske osv. Packa med Hannah och sen ska jag nog sova där antar jag :)

Måndag: SKKKÅÅÅÅNNNEEEEE

Nu får ni lite bilder från skolavslutningen när vi var i sparren och bada o käka









Kvällssolen

Det var verkligen mysigt att komma upp till stallet idag. Tog en sväng på silas på grusvägen i kvällssolen. skritt, trav och lite galopp. Gjorde lite mjukgörande övningar osv.  Hehe, både Silas och Norna passade grymt bra i nya JW grimman! :D Ikväll ska jag bara chilla här hemma. Får ju passa på nu innan jag drar iväg, kommer typ vara borta hela juli :O



Bilden är lite charmig haha. Bonde i finkläder. Typ.


Its gettin hot in here, so take of all youre clothes

AAAAHHH vaaarm! Är hos Sanna nu, precis vart i stallet en sväng. Tog in hästarna, borstade lite, pyssla osv. Tog även en prommis med dom. Mysigt! :) Nu ska vi käka pommes och kyckling muuums fillibaba :D


Söta Norna som jag har ridit, tyvärr förstör jag bilden hehe

Say godnight and go

Imorgon ska jag till Sanna på morgonen så ska vi ta en liten runda med pållarna, tjihoo. Sen ska hon följa med till mitt stall så ska hon fota när jag rider silas :)





Asså, jag har en förkärlek till mular, så är det bara. ♥

Skavlöten

Började dagen med att vakna halv 1, fett skönt må jag säga! städa och gick ut med korven innan jag drog till min fina vän Jenny. Vi sola och badade. Sen drog jag till min kusin en snabbis medans Jenny tränade. Sedan mötte jag upp Lina och Kim vi ica, köpte lite fika- frallor,vindruvor och fanta osv. Jenny hoppa på bussen.  Sen drog vi till skavlöten satt och fika och bada. Jag älskar mina fina vänner ♥ Jj kom också, haha puckot hade gått från visinge! xD tar ju fan 1 timme haha. Hade precis blivit torr när han säger att vi ska bada igen, suck!
Så har min dag sätt ut ungefär. Puss


Hallå i stugan

Sitter hemma nu och hackar på datan. Det vart bara en liten kortis hemma hos jenkan innan vi kom på att vi var sugna på glass. Tog mopederna till centrum köpte en himmelsk röra och gick ut och käka. Det var jag som bossa över glassen hehee..



mongolid asså! pusss


FEST HOS MANGE, FEST HOS MANGE NUUUUUUUUU


girlsnight+ jj

Sitter hos Jenny nu, vi ska snart laga mat, käka lite och sen kommer kimpa, kärki och kanske jonte. Vi ska bara chilla lite i hammocken äta lite gott osv.
Jag och lovisa kom inte i säng fören typ halv 4, så gick vi upp klockan 7! suck.. Tandställningen är ute ur käften nu iaf, fint fint vare! Åkte till tebban sen åt lite luch kolla lite butiker. Lovisa drog så kom Jenny så fortsatte vi att kika runt, drack en smoothie och snacka tjeeeejsanck :) Nu är vi at Jennys place och ah, så kommer dom strax.

Fick med mig ett litet bronzekit (heter det så?) smink iaf var det. och en john whitaker grimma
pusss

im going to miss u

Är hos Lovisa nu, hon kollar på johan falk och jag hänger på fb (tycker det är för läskigt) Har grillat jätte god mat och kollat på henne när hon träna markarbete med sin ponny. Nu ska vi gå en kvällspromenad, kissa hunden och smoke one cigarett puss hej leverpastej

Imorgon drar  min lilla sötnos iväg i 2 veckor utan mig. Min bästis till killtjuv hihi


Nu drar jag vidare

Nu ska jag iväg till Lovisa Gör ett stopp i vallentuna för att träffa Linnea, säga hejdå och byta lite saker, hehe...
   Får se vad som händer imorgon på kvällen, om det blir rida eller gå på bio kanske. pusss


Kommer igång igen

Tjihoo, i´m back!
Känner att jag börjar bli lite sugen igen och har hört lite klagomål^^ haha..
   Idag har jag fått följa med ut till Sannas stall och fick rida en arab som står där. Tjejen behöver lite hjälp med hästen. Skitkul vare! Vi har inte ridit tillsammans på typ 3 år. Så vi tog en runda på 1,5 timme med lite trav och galopp.


Norna och jag


RSS 2.0