shoolen

vad händer jao? Tänkte bara säga att det är fullt upp i mitt liv just nu. Går i skolan, spanar in snygga gymnasie killar, drar till stallet rider 2 hästar, mockar baaajs och massa annat dirty. heh ;)

aaaaahhhh brevet från svenska kyrkan kom idag woop woop. Nu är man anmäld till kick-offen iaf känns bra sådär, men nu är det bara att hoppas man kommer med!! Ska kryssa för ledarutbildningen så får vi se hur det blir av den sen...



åååh här e de vackra gänget ♥♥♥

vad tycker ni om dom här?? :))


TJOHOOOO

AAAAAAHHH VA JAG ÄR GLAD!!!! JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN IDAG WWWEEEIIIII VA JAG ÄR GRYMM HEHEHHEE :DDDDDD
det var inte alls svart. Jag var verkligen jättenervös innan men inget att oroa sig för :))) Nu gäller det bara att klara teoriprovet också...
  Ska snart upp till stallet och rida ut en sväng på Scarto med Sara :)
Nu måste jag plugga vidare, see yaa


ÅÅÅÅH SNYGG


gaaahh

Matchen idag gick åt helvete, två minuter innan matchen var klar så börjar hannah tjaffsa med den andra målisen och jaa hahah hon fick rött kort. Men hon betedde sig verkligen som en ***** asså!
        Sen åkte jag direkt upp till stallet och red Scarto. Han är så himla trevlig, 4 år och lugn som en gammal kossa. Fick sällskap av Lena och Catrin. Vi red söderby rundan. :) Så ja, jag ska börja rida han lite mer så nu har jag både silas, flicka OCH scarto phu... :D




en smal liten krake som kom för ett år sedan

juuste får ju inte glömma denna grymma låt, med lyrics och allt


schyssta låtar assååe




gokväll

Idag har jag vart i stallet i nästan 7 timmar, det är så härligt! Bara chilla, hatar att stressa. Vi mocka ut hela sjulet idag!! Klickerträna flicka,december och pippo. Gick bra med flicka förstod nästan direkt det var den gamla feta kossan som inte förstod haha!
sen cykla jag hem iaf och åt lite chines. Äckligt... nu har jag och mamma kollat på film och nu ska jag pluggish lite
ha en bra niiight!!


Genom eld bara för ikväll

godmorgon solstrålar. Härligt väder ute, en perfekt dag för att hänga i stallet. hehe, ska ut alldeles strax!
Får inte glömma plugga heller för på måndag kör jag upp :O  

redigera lite nu på morgonen ha ha


Tråkvandring

uuuusch, denna dag har vart så onödig! vi kick 1 mil i skolan, suck -.- sen åkte jag ut till stallet var där och fixade lite grovjobb. haha sen gick jag och sara en prommis med småttingarna :)
jag är skiit trött nu, så ska bara chilla ikväll, kanske sova snart hehe


trött skolcheyyy

hello

Tjaa, hur står det till med er?
Börjar redan nu bli riktigt skoltrött, det är fan illa alltså.
Vill ni veta en sak!? Jag känner just nu för att byta fotbollslag. Ska se om det finns någon möjlighet, fast då lär ju mitt lag lacka, men jag måste ju tänka på min utveckling och jag utvecklas verkligen inte här.
Imorgon ska vi ha vandring med skolan. jeeeeeiiii, då ska niorna bossa haha!! ah ska snart sova, hare bra så hörs vi puss ♥

 

haha, bjuder på den, någon som satt på hatten när jag sov påväg hem från g-näs :p

So dance like its the last day of yore life

Asså helt sjukt, jag spydde igår också. Vafan är det som händer haha!? jaja, nu mår jag iaf bra.
Stadsvandring på östermalm jääättekuuul!!(känn ironin) Kom tillbaka och åt lunch på gymnasiet för första gången haha, aaasgod mat asså!! Sen åkte jag hem till linnea en sväng, fika lite, chilla sådär gal1. Sen tog hon med mig på en moppetuur, måste ju träna lite före uppkörningen. börjar bli fett nervös..
Nu taggar jag till fotbollsträning wiiiiiii


HAHAHHAHAHA


Flicka

Stallmötet var riktigt trevligt. Åt kladdkaka, drack läsk och rökte hahaha fett töntigt!
Ett riktigt litet fjårtisstall, vi är ju bara unga människor om man säger så.
    Red flicka en sväng innan. Riktigt duktig gick först en bit och var jätte glad haha. Sen körde vi pippo lite, det var verkligen längesen! jätteskoj :)
         Första skoldagen avklarad, suck. Men nya skolan var mysig, lokalerna fräscha och luftigt. Nice med snygga gymnasiekillar precis bredvid. haha orkar inte med mig själv ibland

Flicka :))


sista dagen...

hejsan hoppsan.
Vaknade halv 11 idag, så skönt. Sista sommarlovs dagen idag, jag deppar ihop. Vill inte!!!
Ska snart till stallet och ridAa flicka. Sen är det stallmöte som jag ska gå på. Men vi hörs lite senare
puss



hahahahahahhaha, en bild i början av 8an så gryymt söt! nej, verkligen inte..

du sitta i zonfaran

Det var en exakt trevlig kväll! Det var underbart att få träffa nina o miranda igen har saknat dom så mycket!
de börja med att jag. niklas,ludde,axel och pontus käka på lilla valentina (KEEEBAAAAB heheh) sen mötte vi sarah, hannah och sophia köpte godis och hyrde film. sen gick vi hem till Elias. Vi såg på REC !!! så jävla vidrig, den filmen är verkligen brutalt groteskt! eeeuuuuuuuwwww...
jajaj, sen gick vi till centrum igen för då ville dom andra ha godis.

AJÖÖÖÖ

håååret



vad tycks? :)

Hejsansvejsan

Hej finisar :)
Gick upp tidigt imorse för att spela match, asså jag måste va brutal på något vis.. Kommer alltid hem med någon skada hahah! Ikväll ska jag träffa mina vänner så ska vi köpa godis och käka sen drar vi hem till Elias och kollar film tror jag :) Våra kompisar från Linköping kommer också, tjoho!
Igårkväll var det bara mys. Åt godis, kollade på ice age ♥ och Nicole slingade mitt hår.



här är rätt dåliga bilder på det äckliga onyttiga jag tog med till gransnäs( det var inte allt jag åt, köpte mer där!!)
sen kläderna också:)

Några av bilderna


Modell

Hejsan svejsan.
Spelade match igår. Gick ju bajs som vanligt heheh. Slog i mitt knä ordentiligt så kunde knappt gå imorse när jag vakna, men det börjar bli bättre nu.
Sanna kom över en sväng så åkte vi till hennes mammas cafe och fika :D sen åkte vi hem hit och hon hade kameran med sig så hon fota som en galning. Typ 500 bilder kanske
Här är ett smakprov


gransnäs del 2



namnam

Idag är det en vecka sen jag kom hem. Allt går så fort! Det är bara 6 dagar kvar till skolan börjar fysjutton.
    Idag har jag vart in the city med Lina,Linnea, David och Willy. Sara kom typ när vi var klara :p
Det vart 2 nya piercingsmycken, en mössa o earcuff.
 Asså detta låter brutalt men fan vad gott det var med donken ♥ haha helt sjukt. Åt en muffins på amarican cookie också. Tjockis ja e, haha. Ah, grymt gott iaf. :D


mmmmmm muffiiiiins :D

Som ni märkt...

...har jag inte skrivit så mycket på sistone. Det har vart så himla mycket med konfirmationen. Alla rep och förberedelser tar mycket tid. Men nu är det över, sorgligt nog.
 Min konfirmation var jättefin och alla underbara människor som var med mig. Jag fick jättefina presenter. Massa vackra smycken och en moppe!!! :D :O så jävla brutalt!
Igår sågs vi sista gången tillsammans och hade en sista kramring. buhuuu. Sen drog jag och linnea till väsby. Där inhandades det en snygg väska, halsduk, stickad kofta, lotion, puder och en ring. (hihi, det vankas höst) ni kan få bild sen :))


gransnäs del 1




bilder tagna av larre o alma

hääääj bloggeeeeeen

Hej ni sötnosar!
Har inte skrivit på jäättte länge men nu är jag hemma igen iaf. Jag har haft så sjukt jävla kul så det inte är sant. Det har vart dom 2 bästa veckorna i mitt liv. Vill verkligen tillbaka!
Jag har aldrig ätit så mycket godis som då heller haha. Gått upp i vikt har jag också haha :p  Massa bilder får ni sen :))))


RSS 2.0